Jäseneksi

Espoon Metsänkävijöihin otetaan uusia jäseniä kaikkiin ikäryhmiin. Jäseneksi on helpointa liittyä suoraan jäsenrekisteri Kuksan kautta.
Ilmoittautumisen jälkeen jäsenrekisterinhoitaja on yhteydessä lyhyellä viiveellä.

Mikäli liittyminen EsMe:n toimintaan kiinnostaa, ja haluat saada lisätietoa ota yhteyttä espoonmetsankavijat(at)gmail.com ja katsoa läpi myös usein kysytyt kysymykset.

Jäseneksi voi liittyä myös täyttämällä jäsentietolomake. Tulosta ja tuo se täytettynä ensimmäiseen partiokokoukseen. Lomakkeen voi toki palauttaa vasta toisessa tai kolmannessa kokouksessa. Ryhmän johtaja voi (etukäteen pyydettäessä) tuoda kokoukseen paperisen version.

Aloittavalle partiolaiselle löytyy hyviä vinkkejä niin suomi-partio-sanakirjan kuin varustelistankin muodossa. Sanakirjan avulla pääsee perille partiossa käytetyistä käsitteistä ja varustelista kertoo, mitä varusteita tarvitaan niin viikoittaisissa kokouksissa kuin myös retkillä ja leireillä.

Tervetuloa Espoon Metsänkävijöihin!

Jäseneksi liittyminen

Mikäli partion aloittaminen kiinnostaa, tulee täyttää palautelomake, johon täytetään uuden jäsenen nimi, osoite, syntymäaika sekä vanhempien yhteystiedot tai ottaa yhteyttä johtajaan. Johtajien yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot -> Johtajat.

Jos jäi vielä jotain kysyttävää, ottakaa yhteyttä espoonmetsankavijat(a)gmail.com

Tärkeitä linkkejä uusille jäsenille